Betonvloer

Betonlookvloeren

Ultrasnel bindende, zelfnivellerende mortel op basis van speciale hydraulische bindmiddelen, voor het realiseren van slijtvaste dekvloeren met een dikte van 5 tot 40 mm. Ultratop kan blijven liggen als een afgewerkte vloer en wordt daarom vaak gebruikt als slijtvaste vloeren in industriële en civiele gebouwen. Mits netjes aangebracht, wordt het bijzonder aanbevolen voor vloeren in: industriële pakhuizen; voorraadkamers waar verkeer met rubberen wielen aanwezig is; parkeergarages; winkelcentra en winkels.

Indien de vloer gepolijst wordt, is het ideaal voor gebruik in civiele gebouwen zoals showrooms, kantoren, winkels, restaurants en appartementen. Indien Ultratop gemengd wordt met Dynastone Color of andere natuurlijke materialen kan het gebruikt worden voor het creëren van vloeren gelijk aan "Terrazzo alla Veneziana".

Het product is verkrijgbaar in de volgende kleuren: licht grijs, wit, beige, rood, antraciet en standaard. Na de voorbereiding dat gebeurd door het mengen van Ultratop met water, kan de mortel handmatig worden toegepast, of mechanisch met behulp van een spuitmachine, op schone oppervlakken die zijn behandeld met een speciale primer. De slijtvastheid van de Ultratop, welke aanzienlijk hoog is, kan verder worden verbeterd door het aanbrengen van Mapefloor Finish 50 of Mapefloor Finish 52 W voor een eindbehandeling.

Deze producten, alsmede Keraseal als een waterbeschermende behandeling na het polijsten, zijn noodzakelijk om Ultratop ondoordringbaar voor water en olie te maken. Indien een hoge chemische tegenstand vereist is, kan al 24-36 uur na het aanbrengen van Ultratop

Waarom R. Godée

  • Afspraken zijn betrouwbaar
  • Korte communicatielijnen
  • Werknemers met ruime kennis
  • Duidelijke verantwoordelijkheden
  • Offertes zijn inzichtelijk

Contact

Vloerenbedrijf R. Godée
Turkooisdrift 15
3436 BG Nieuwegein

T: 06-24731633
E: info@rgodeevloeren.nl

Volg ons op: